Legendar lägger av

Gabriel, alias Hans Engström, avslutar sin bowlingkarriär. Hans avslitna muskel i höger överarm går inte att reparera. Därför tvingas han avsluta bowlandet, vilket vi beklagar. Hans är en av grundpelarna i Milanbygget, redan från starten 2014. Han har haft sina hälsoproblem genom åren, men ändå ställt upp troget och lojalt när klubben kallat. Vi tackar för alla goda insatser och hoppas att han förblir medlem i vårt kamratgäng!

Ett svar på ”Legendar lägger av”

  1. Vissa klubbmedlemmar avtackas, andra uppmärksammas inte.tex.Marianne alias Marta, fyllde 80 år 23 0101, ingen uppvaktning Hon har spelat bowling sen 1993 – 94 ,först i Falu bk damlag, sedan i Bk Lugnet och gick över till nybildade klubben Bk Milan 2014 som Hon tillhör än idag. Jag som skriver är hennes man Leif Olsson alias Roberto, medlem i Bk Milan sen 2014

Kommentarer är stängda.