FredagsEurojackpot

Före V75 på lördag så sticker jag mellan med några rader till kvällens dragning på Eurojackpot för nu är potten uppe i drygt 700 miljoner så här kommer raderna till ikväll! Håll tummarna!👍👍👍👍

Grattis Allan!

Allan har tilldelats stipendiet ”Att komma till sin rätt”. Han är den första stipendiaten i detta nyinrättade stipendium som kommer från överskottet av boken ”Att komma till sin rätt”. Boken handlar om Nils-Peter Kling och är skriven av författaren och journalisten Anders Hansson.

Allan får stipendiet för sin insats för parabowlare. Han har under cirka 30 år hållit i verksamheten och sedan bowlinghallarna lades ner i Falun har Allan skjutsat deltagarna varje vecka först till Hedemora och senare år till Borlänge.

Allan hyllas idag i FaluKuriren. Grattis Allan, du gör ett fantastiskt jobb.

V75 Gävle

Här kommer några rader till lördagens V75 i Gävle! Vi får hoppas att hästarna har fått rätt sorts hö och att dom springer som tipparen tror! Vi får hålla tummarna och tyglarna i fast hand!🐎🐎

Lopp 1: 1.6

Lopp 2:  4.10

Lopp 3:  3.8

Lopp 4:  1.6

Lopp 5:  3.5.6.10

Lopp 6:  1.2.5.7

Lopp 7:  1.3

Glad Pingst på er alla hälsar tipparen!

Tisdags Eurojackpot

Det börjar bli en rätt stor pott på Eurojackpot så här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot! Vi får hoppas att det går våran väg!

Detta mystiska T

Har funderat mycket på detta stora mystiska T i “Happy Birthday”, som brakade i golvet mitt under högtidstalet vid 10-årsjubileet. Var det sabotage? Varför och av vem? Nej, jag tror att det var ett tecken. T som i tian, helt enkelt. Budskapet är “Tian ska bort”. Det får bli klubbens mantra i höst. Tian ska bort, till varje pris. Gärna redan i förstaslaget.

Prestigemöte

Vi befinner oss i Borgholm som har Sveriges enda renodlade Bowlshall. Självklart blir det en match mot herr och fru Kaka. Efter att Kaka’s inlett starkt tar Laudrups över initiativet med 4-0 i femte inning. Helt avgörande spel av fru Laudrup. Matchen avgörs i tionde  och sista inning och slutar 8-7 till Laudrups. Re-match senare i veckan.

Världens giganter

Under helgen samlades ett 80-tal världs- och sverigefenomen till SM-slutspel för 8-mannalag i Jönköping. Pressen är lyrisk. Det presterades bowling av högsta världsklass. Speciellt stora hyllningar får Jesper Svensson, vår sverigeetta, som åstadkom ofattbara 1012 i en av sina matcher. Man tror knappt att det är sant. Jag vill bara påminna om att vår egen Junior slog 1072 i ligamatch i förra månaden.

Dagens V75

Ett system på 2400 rader och vi har en andel av 10. Håll tummarna!😀

Beckham!

Beckham får verkligen till det just nu. För några dagar sedan slog han 8 strikes i följd, fick imponerande 268 och leder sommartoppen.

I går på 10-årsjubiléet tog han hem rubbet. Vann både vanlig frågesport och musikfrågesport. Fick glad i hågen bära hem kilovis med prischoklad.  Beckham is the winner!

Lugnt firande

Säkerhetschefen kunde ännu en gång pusta ut. Ännu ett firande utan kravaller och andra skandaler. Det enda som svek var T i Birthday som gick i golvet halvägs in i Hedersordförandets tal. Annars var det ett fint tal om klubbens födelse.

Men om vi tar det från start. Vi välkomnades av Mazzola på näverlur och välkomsttal av vår Ordförande. Satte oss till bords och fick ännu en gång inta en helt underbar smörgåstårta. Efter maten fick lyssna på historian om klubben. Lite allsång, frågesport alá Bacchus och kaffe med hembakade kakor innan Honda avslutade kvällen med musikquiz. Ingen lyckades få alla rätt och se det dolda lodrätta ordet. Efter att vi fått facit på muskifrågorna och några ledtrådar så tog Backham hem ännu ett första pris. Ja! Han vann även frågesporten. Nu när klockan har slagit “Eight” så sitter han nog hemma och mumsar.

Länk >>> 5års bildspelet

LÄNK >>> Näverlur

 

PS. Har rättat datumet i formuläret igen. Årsmötet. Denna gång kom jag ihåg att klicka på “Spara” 😀