F-laget hade vunnit om det fått spela först!

Åtminstone säger siffrorna det. I första matchen slog motståndarna 4846. I sin match slog F-laget 4947….

Månne detta visar betydelsen av att värma upp?

 

Ett klart lysande ljus i F-laget

Att BK Skinnarna F skinnade BK Milan F på poängen är kanske A-lagets fel. A-laget avstod i sin förmatch att sopa banan i sista serien. Detta inspirerade Skinnarna F till klart förbättrat spel och till vinst med 16–4 mot vårt F-lag.

Dagens suverän var Liedholm som blev totalbäst i hela matchen med sina glänsande 757. Han kommenterade sitt fina spel med att han känt sig helt avslappnad under matchen. Detta är något som alla borde få uppleva någon gång. Näst bäst i F-laget blev Ronaldo med skapliga 652.

Detta var sista matchen för säsongen, och vi ser fram emot goda resultat och en bra tabellplacering nästa.

Jaap dansade hem fyra poäng

I sin sista? match för Milan tog Jaap tillsammans med Kaká full pott, dvs 4 banpoäng, när Milan A vann mot Skinnarna F med 18-2. Gattuso och Laudrup stod också för fyra banpoäng, medan övriga par tog 3 var.

Högst slog Laudrup med 791 tätt följd av Jaap på 786. Övriga över 700 var Antonio (733), Kaká (728) och Torres (708). Hela laget gjorde en stabil insats med en total på 5675 poäng. Noterbart är att Kaká lyft sitt spel senaste tiden. Enligt en initierad uppgiftslämnare beror det på att han själv börjat följa det råd han delar ut i Kakádemin.

Milan A slutar femma i serien med 12 vinster och 8 förluster. Det har varit en rolig säsong. Många i klubben har spelat bättre och bättre. Nu får vi ladda för Milan Cup och jag ser fram emot nästa säsong med tillförsikt.

Jag spikar en Balotelli!!!

Kunde inte låta bli att chansa lite. Håll tummarna för att kusken fixar tömmarna.

V75
Bergsåker
Lördag 2024-04-13
Start: 16:20
Avd
1: 1, 11 (7, 4)
2: 1, 2, 3, 4, 9 (7, 5)
3: 6 Balotelli Face (10, 3)
4: 6, 8, 13, 15 (5, 4)
5: 3, 6, 9 (2, 5)
6: 2 Mellby Jinx (1, 4)
7: 2, 6, 7, 9, 10 (14, 5)

Totalt: 300,00 kr.
Rättningskod: NXT DSG RHB

FredagsEurojackpot

Varför inte chansa på några rader till kvällens dragning på Eurojackpot när jackpoten nästan är uppe i en miljard kronor! Så här kommer 8 rader!

Ännu en kull kläckt

Lenardo och Asllani blev de första damerna att klara sig ur Kaka Akademi med hedern i behåll. De spelade som bäst mitt i tentamen, när det gällde som mest. Tillsammans med Gren bildade dom ett magnifikt tremannalag, som mejade ner allt motstånd. På bilden ses den oemotståndliga trion med sina välförtjänta guldmedaljer. Grattis och välkomna in i blomningstiden! Ni anar inte hur bra ni kommer att bli!

Efterlysning

I min bil har länge funnits en fleecetröja med huva. Förmodligen tillhör den en bowlare som åkt med mig. Hör av dig till mig om tröjan är din. Den är nytvättad.

Wiliam

Sista dansen med Jaap

På lördag gör jag min sista match med Milan (för denna gång). Jag behöver en nytändning och har bestämt mig för att gå över till Stöten. jag stänger inga dörrar för en återkomst till kamraterna i Milan och önskar alla fortsatt framgång.

Något i hästväg

Gren och jag hade oturen att bli hoplottade med Honda vid tisdagsträningen. Vår “V75-specialist” har blivit helt innördad på hästspråket och berättade vitt och brett om att han hade “dragit tussarna” och att han tänkte köra över oss fullständigt, vilket han också gjorde. När jag vid slutet av träningen var på väg tillbaka på ansatsen efter ett fulländat slag, mötte jag den galopperande Honda på sidobanan på väg att spärra en enkelkägla. “Du har väl dragit tussarna”, ropade jag till honom. Han missade käglan med en meter. Dom är lättpsykade dom där hästkarlarna. På torsdag kommer Honda att träna utan skor, ryktas det. Han har också uttryckt önskemål om att enbart få träna tillsammans med personer med hästsvans.

Höstens blommor

Kakademins kull 3 är nu färdigutbildad och ska kunna stå på egna ben. De klarade samtliga sina tentamina med glans. Men dom är fortfarande likt våren i knoppningsstadiet. De kommer inte att blomma ut helt förrän till höstsäsongen. Det var en stolt ordförande, som kunde gratulera och medaljera de tre förhoppningsfulla, som nu börjar se mer optimistiskt på sin framtid som elitbowlare.