Festfrukost i hallen – Jonas avtackas

Lördag 1 juni kl 9.00 kommer Jonas att avtackas. Vill du vara med? För 100 kr får du frukost och sen spela 6 serier (handikapp) + slutspel. Först till kvarn….16 platser. Anmälan till hallen på 0243-74557

Träningsläger i Mora 11-12 augusti – sista chansen

Vi kommer att genomföra träningslägret söndag till måndag 11-12 augusti.

Jag håller på att boka rum nu och behöver veta vilka som vill vara med. Observera att rummen är avbokningsbara fram till en vecka före lägret, så du kan avanmäla dig senare om du får förhinder.

Kostnaden per person är cirka 1150 kr (del i dubbelrum) respektive 1450 kr (enkelrum). I det ingår resekostnad (4 per bil), teoripass, 6 timmar bowling, fika, lunch söndag, middag söndag, frukost måndag. Priset är subventionerat med cirka 400 kr/deltagare.

Vi startar kl 10.00 söndag 11/8 och avslutar kl 12.30 måndag 12/8

Anmäl dig nu, det är möjligt att avboka fram till veckan före lägret.

Gå in på din profil, skriv ”Ja” under “Träningsläger 11-12/8” och ange om du vill ha enkelrum eller dubbelrum, eller skicka mig ett sms.

Sommarjobb

Spärrandets outgrundliga mysterium har våra spelare löst på olika bra (nåja) sätt. Det bästa sättet att slippa missar är fortfarande att strajka, men om vi ändå tvingas spärra under hösten, så finns ett bra sätt att hitta spärrandet direkt. Anteckna i sommar, eller helst redan nu, hur du attackerar de olika typerna av spärrar. Startposition, pil, skruv eller inte och ungefärlig hastighet. Då slipper du famla i mörker under hela augusti-september och då hinner ju ligan starta.

Tisdags Eurojackpot

Här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot och potten blir bara högre för varje dragning så det är väl lika bra att satsa på Eurojackpot!

FredagsEurojackpot

Före V75 på lördag så sticker jag mellan med några rader till kvällens dragning på Eurojackpot för nu är potten uppe i drygt 700 miljoner så här kommer raderna till ikväll! Håll tummarna!👍👍👍👍

Grattis Allan!

Allan har tilldelats stipendiet ”Att komma till sin rätt”. Han är den första stipendiaten i detta nyinrättade stipendium som kommer från överskottet av boken ”Att komma till sin rätt”. Boken handlar om Nils-Peter Kling och är skriven av författaren och journalisten Anders Hansson.

Allan får stipendiet för sin insats för parabowlare. Han har under cirka 30 år hållit i verksamheten och sedan bowlinghallarna lades ner i Falun har Allan skjutsat deltagarna varje vecka först till Hedemora och senare år till Borlänge.

Allan hyllas idag i FaluKuriren. Grattis Allan, du gör ett fantastiskt jobb.

V75 Gävle

Här kommer några rader till lördagens V75 i Gävle! Vi får hoppas att hästarna har fått rätt sorts hö och att dom springer som tipparen tror! Vi får hålla tummarna och tyglarna i fast hand!🐎🐎

Lopp 1: 1.6

Lopp 2:  4.10

Lopp 3:  3.8

Lopp 4:  1.6

Lopp 5:  3.5.6.10

Lopp 6:  1.2.5.7

Lopp 7:  1.3

Glad Pingst på er alla hälsar tipparen!

Tisdags Eurojackpot

Det börjar bli en rätt stor pott på Eurojackpot så här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot! Vi får hoppas att det går våran väg!

Detta mystiska T

Har funderat mycket på detta stora mystiska T i “Happy Birthday”, som brakade i golvet mitt under högtidstalet vid 10-årsjubileet. Var det sabotage? Varför och av vem? Nej, jag tror att det var ett tecken. T som i tian, helt enkelt. Budskapet är “Tian ska bort”. Det får bli klubbens mantra i höst. Tian ska bort, till varje pris. Gärna redan i förstaslaget.

Prestigemöte

Vi befinner oss i Borgholm som har Sveriges enda renodlade Bowlshall. Självklart blir det en match mot herr och fru Kaka. Efter att Kaka’s inlett starkt tar Laudrups över initiativet med 4-0 i femte inning. Helt avgörande spel av fru Laudrup. Matchen avgörs i tionde  och sista inning och slutar 8-7 till Laudrups. Re-match senare i veckan.