Värdegrund

Alla klubbar med anseende har ju en värdegrund att falla tillbaka på. Vilken har vi? Jag tror att jag har funnit den. Jag har haft den stora lyckan att under senare tid fått delta både i 10-årsjubileumsfesten och årsmötesfesten. Jag konstaterar att smörgåstårtan måste vara klubbens värdegrund. Den älskas och uppskattas av alla. Det viktigaste i bowling är att stå stadigt i släppet. Efter sommarfesternas konsumtion står vi stadigare än någonsin. Jag ser med stor hunger fram mot den nya säsongen. Borde vi inte ha en smörgåstårtefest i augusti också?

Trav söndag 23 juni, Kalmar

Förra veckan blev det 6 rätt, men tyvärr ingen utdelning.  Nu har jag fått en chans till. Blir det ingen vinst tar Honda över nästa vecka.

Lopp1: 5 (reserver 1,10)

Lopp2: 2,3,6,8,9 (11,7)

Lopp3: 1,5 (4,6)

Lopp4: 7,11,12,13 (2,6)

Lopp5: 7 (2,1)

Lopp6: 1,5 (10,4)

Lopp7: 1,4,5,6,7,8,9,10,12 (11,2)

 

Midsommar Eurojackpot

Glad midsommar på er! Här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot! Det ser ut att finnas drygt 500 miljoner i potten så vi får satsa på den!

Tisdags Eurojackpot

Här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot och som vanligt håller vi tummarna för att det ska bära frukt denna gång!

Preliminär serieindelning

I Bits finns nu en preliminär serieindelning för säsongen 2024/25, klicka här.

 

 

 

2 av 3 avklarat.

Årsmöte ✅️

Oscar ✅️

Trav ❓️

Ännu ett årsmöte avklarat utan större incidenter. Det var endast Luciano som högljutt protesterade mitt i mötet. Men han ville bara ha mer mat. Enkelt åtgärdat.

Annars var värdparet, vädret, maten och fikat lika bra som alla år innan. Tävlingarna genomfördes gentlemannamässigt. Sekretariatet lyckades dock först sätta en nolla på Kakà i ringar. Ja, ringar man kastar. Inte gymnastisk idrott. (Vilken syn jag fick i mitt huvud). Detta fick i varje fall till resultat att densamma vann herrarnas klass. I damklassen vann Ingrid.

Vi tackade även av Torres som UK efter drygt 400 matcher. Nu är det Hondas tur att ta över taktpinnen. Så håll er på mattan. Nu har han både piska och pinne!

Protokoll kommer senare under verksamhetsberättelsen.

Idag händer det grejer

Stor dag idag. Först och främst fyller Oscar 30 år, se artikel nedan. Grattis Oscar!

Sen har vi också årsmötet i Kyna kl 12.00.

Till sist har vi V75 i Boden.  Så här ser tipsbolagetsrad ut:

Lopp1: 3,4,5,8 (reserver 9,6)

Lopp2: 8 (15,2)

Lopp3: 1,7,8,9,12 (4,11)

Lopp4: 4,6,13 (7,3)

Lopp5: 1,3,6,8,10 (4,9)

Lopp6: 5,10 (7,6)

Lopp7: 7 (3,9)

 

Liten blir stor

Han har inte bara blivit pappa i år. Idag fyller han även 30 år. Tyvärr hinner han inte träna så ofta då han är en av ett fåtal medlemmar som ännu är i arbetsför ålder. Men vi hoppas han kan smita från familjen någon lör/sön och spela match i varje fall.

GRATTIS på födelsedagen Oscar (Oscar).
Nu fick dock kalaset flytta till i morgon då BK Milans årsmöte går före!

Eurojackpot fredag

Då har potten stigit till drygt 300 miljoner så här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot! Det känns bekvämare att satsa pengar på ett turspel än att sitta och undra vilket lag som är på gång! Som stryket ser ut för närvarande så har många ligor semesteruppehåll så tipsbolaget skramlar ihop de matcher som finns tillgängliga och det är från hela jordklotet!

Gamla goda traditioner

BK Milan har sedan urminnes tider hyllat traditionen att direkt efter årsmötet kasta ordföranden i Ösjöns välkomnande böljor. Detta under förutsättning att han fullgjort sina åligganden under året på ett acceptabelt sätt. Det kan vara bra för nya medlemmar att känna till. Jag kommer att till nästa årsmöte motionera om att traditionen också ska omfatta övriga styrelsemedlemmar. Jag blev aldrig ikastad……