Nesta fyller 70 år idag

Idag gratulerar vi Nesta, eller Kenneth som en del kallar honom. Nesta uppnår den aktningsvärda åldern av 70 år.

Vi känner Nesta som den som alltid sprider glädje och har en rolig historia att berätta, t ex om den äldre mannen som hade ont i knäna. Den bör inte berättas här. Han är också formidabel på dragspel och den som, bokstavligen, sätter tonen i kören. Tillsammans med de andra i J-ligan har han med framgång arrangerad den så framgångsrika julfesten, i år kallad Beyond Jul.

Nesta firar förstås sin födelsedag bl a med att träna med Milan.

Ett stort grattis och ett fyrfaldigt leve, hipp hipp, hurra, hurra, hurra, hurra.

Tentamensdags

På tisdag är det tentamensdags för Kakademins andra kull. Då ska förhoppningsvis Boffi, Castello och Ronaldo utexamineras och överlämnas till UK-chefen som fullgoda A-lagsspelare. Det ligger förväntan och spänning i luften. Alla har ju kunnat lägga märke till den första kullens explosionsartade utveckling. D v s Mazzolas, Beckhams och Lopez. Dom gick samtliga ut som kursettor.

Nu klappar Zlatan, Gren och Asllani på dörren. Dom vill bli lika bra som sina företrädare. Denna tredje kull drar igång torsdagen den 11 januari och avslutar på skärtorsdagen den 28 mars. Kölista för en fjärde kull till hösten 2024 har upprättats.

V75 på Jägersro

Dags för trav och V75 igen. Denna gång på Jägersro. Jag är som vanligt fullständigt övertygad om att det blir 7 rätt. Utdelningen lär bli hög.

Årets nya medlemmar

Milan har hitintills i år fått 6 nya medlemmar vilka vi, sent omsider, hälsar välkomna på vår hemsida.

Förutom Antonio är det Gullit, Asllani, Pesoni, Lenardo och okar.

Den vänstra bilden visar Lenardo och Pesoni. Ibland kallas de också Lena och Ingemar.

Bilden till höger visar Gullit och Asllani. I mindre högtidliga sammanhang lystrar de också till Sören och Kerstin.

Den sjätte nya medlemmar är tyvärr inte med på bild men det är Lars-Åke Andersson. Lars-Åke är känd av oss alla som okar.

FredagsEurojackpot

här kommer några rader till kvällens dragning på Eurojackpot! Det är drygt 100 miljoner i potten så varför inte chansa på den??

31 sökande

Till tjänsten som senior adviser vid BK Milan har inkommit 31 ansökningar. Samtliga från klubbmedlemmar. Det rekordstora intresset tros bero på den höga ersättningsnivån, helt i paritet med exempelvis UK-chefens och säkerhetschefens, men ändå långt under motsvarande tjänster inom offentlig förvaltning. Det kan tilläggas att fri fax ingår, om någon sådan finns att uppbringa. “Vi vet inte vad senior advisern ska syssla med, men nog ska vi väl kunna hitta på något”, säger en anonym ledamot av styrelsen.

“SKINKSLAGET”

Milans populära tävling “Skinkslaget” går av stapeln tisdag 12/12 kl.15-18

En dam resp. herrklass där priser utdelas efter resultat.

Presentkort kommer att utlottas bland deltagarna.

Tävlingen är ren slagning alltså utan hcp och över minst 4 serier beroende på antal deltagare.

Kostnad 70:- som betalas i samband med övrig träningsräkning.

Anmälan senast tisdag 5/12 på hemsidan.

Funderingar: kontakta Mazzola.

Beyond Jul

Den gamla “Julfesten” ersätts nu med det internationellt mer gångbara “Beyond Jul”. Vi måst förnya oss. Shåw-bizz är inte längre en lek. Vi agerar direkt. Ny dag, ny lokal, delvis ny mat och nya sång- och orkesternummer. Men samma gamla artister! Boka redan nu in söndagen den 14 januari kl 16 i din almanacka. Vi återkommer med inbjudan inom kort. Beyond Jul, ett multiarrangemang, som ni sent ska glömma.

Det är mycket nu..

Din profil fylls med olika anmälningslistor. Nu det senaste: SKINKSLAGET!
Tisdag 12/12 Klockan 15:00!

Skriv in om du vill vara med och slåss om en skinka! Även ni som vanligtvis inte tränar på tisdagar.

Tisdags Eurojackpot

Då var det dags för veckans första dragning på Eurojackpot! Potten ligger på drygt 110 miljoner så här kommer några rader till kvällens dragning!

(mer …)