En riktig påsksmäll

Skärtorsdagens tävling om näst högsta serien går till historien som den största påsksmällen någonsin. En tvåa skulle utses, men det blev ingen. Etta blev Donadoni, en plats som han delade med Donadoni, 237, och trea kom Torres med 232. Tävlingsledningen stod handfallen. Till slut beslutade man att låta nåd gå före rätt och överräckte påskägget till den godissugne Donadoni, som i förtvivlan över märkliga tävlingsregler tänkte gå hem efter 5 serier, men som stannade och smällde in sin andra 237:a. Det mest glädjande var att hans rygg höll för 6 serier. Påskägget är redan uppätet, meddelas det från säker källa.

2 svar på ”En riktig påsksmäll

  1. Påskägget skänktes till mitt barnbarn Penny, som jag fick besök av på Lååångfredagen.😊 Jag fick lov att köpa eget godis på CG😃.

Kommentarer är stängda.