Klubblegendar fyller 80

En av klubbens legendarer Leif Ohlsson, alias Roberto, uppnår idag den aktningsvärda åldern av 80 år. En hårt sliten kropp sätter numera stopp för fortsatt utövande av favoritsporten, men ni skulle ha sett honom, när han stod på topp (920 på fyra). Av någon anledning stod han ofta ensam kvar på banorna, när alla andra hade spelat färdigt. Han älskade den situationen. Att få gå upp i sista rutan, att enkelt lägga in en stilren trippel och därmed bli matchhjälte, vilket han ofta blev. Vi hyllar idag en god klubbkamrat, som till och med ibland tar på sig milantröjan, när han går på restaurang. Det är stort!

4 svar på ”Klubblegendar fyller 80

  1. Tack Sten, Tack Tomas, Tack Per, jag känner mig minst 30 år yngre + alla härliga minnen från olika hallar runtom i Sverige som dyker upp. Ha de gött.

Kommentarer är stängda.