En mans lidande

Jag tänkte fräscha upp mig lite grann inför semesterlivet, så jag inhandlade en 3-pack kalsonger på Dressman för 199:99. Den kvinnliga expediten gav mig valmöjligheter, korta ben, halvlånga ben eller långa. Jag tog halvlånga. Lite lagom svenskt, så där. Stringvarianten kom aldrig på tal. När jag sedan klär upp mig på semestern, så visar det sig att kalsongerna saknar jylf. Ett sånt helvete det blev. Åkte in till Kalmar för att se matchen mot Djurgården. I halvlek stod vi alla “röda bröder” på en rad vid kissrännan, lät vårt vatten och snackade djurgårdshat. Jag var ensam om att tvingas hasa ner shortsen till knäna och blotta skinkorna. Så förnedrande för en gammal elitbowlare. Då kom det in delar av djurgårdsklacken och en av dom skrek, “Kolla grabbar, gubben har fått låna morsans trosor!” I samma ögonblick rasade shortsen ner på golvet och la sig som en ring runt fötterna i kisstänket. Jag tänkte vända sig om och klippa till första bästa djurgårdare, men man vänder sig aldrig om vid en kissränna. Dessutom var ju mina fötter låsta av brallorna. Jag kunde till slut rätta till klädseln och lommade iväg, lätt illaluktande och förbannande det faktum att 4 av mina klubbkamrater i Milan är inbitna djurgårdare. Att Djurgården sedan gjorde segermålet 3 minuter före slutet gjorde inte saken bättre. Jag misstänker att fler av klubbmedlemmarna har drabbats av samma kalsonginferno. Vi samlas i så fall den 13 augusti efter träningen på Holmgatan utanför Dressman och tänder ett kalsongbål.

2 svar på ”En mans lidande

  1. Jag förstår problemet Mats. I mitt fall befann jag mig i Leksands Ifs trånga pissoar under en periodpaus. Jag hade gamla vanliga kallingar utan gylf. Kö bakom, lagom stress. Behövde inte visa skinkorna, tekniken att pissa då,blir en annan. När man väl kommer till skott- har hållit mig i 2- perioder och får den över kanten på rännan – äntligen, Då hör en röst på äkta dalmål, va fan håller du med? Rösten lät så äkta, att jag svarade, ursäkta, men måste få sprida lite värme i en Ishall.Lif låg under inför sista perioden och vann matchen och spelar i SHL nästa säsong. Jag köper säsongskort. 2019 – 20.Jag ska naturligtvis försöka ta en plats i Bk Milan nästa säsong, på hemmaplan finns det handikapptoaletter.

  2. Kan inte låta bli att dra vitsen om rännor. En av skillnaderna mellan en bowlingbana och en herrtoa är: På den en skall man inte träffa rännan och på den andra skall man träffa rännan.

Kommentarer är stängda.