Falupublikens nya kelgrisar

Hur kunde det bli så här? Vi skulle ju få storstryk i de tre första matcherna och ändå sitter vi här obesegrade efter två omgångar. Vem är den skyldige? Jag försöker göra en analys i min ensamhet här vid Kalmarsund. För det första så har UK-chefen lyckats förträffligt med parsammansättningen. Dessutom känns  det mycket positivt att inte riskera att bli utbytt. Det har förstärkt lagkänslan. Att alla får spela är också en välgörande ingrediens. Kanske våra grandiosa matchtröjor har påverkat matchutgångarna? Våra motståndare har ju verkat något chockade av att möta BK Milan och har båda kraftigt underpresterat. Man kan inte bli annat än stolt över vårt glada gäng, som också uppträder på ett sportsligt sätt. Det starka publikstödet i lördags bidrog också verksamt till att vända underläge till seger. I hejaklacken var samtliga faluklubbar representerade. Det värmde. Nu väntar seriefavoriterna på  bortaplan……… Låt oss vara glada så länge vi kan!

2 svar på ”Falupublikens nya kelgrisar

  1. Jag och Tomas Lorenz var anmälda till en trädbeskärarkurs, som blev inställd.Vi hann lagomt till hallen för att njuta av slut rutorna. Det första vi såg var en kompakt röd vägg, men av klacken,förstod vi snart vilka som var favoriter.grattis. Leon

Kommentarer är stängda.