Stor dag för Milan

Idag spelade både Milan A och Milan F hemma mot Ludvika F2. Det blev en dubbelseger, både Milan A och Milan F vann.

I den första matchen började Milan A lite trevande och låg under med 2-3 och efter halva matchen stod det 5-5. Gasen i botten i tredje serien gav Milan A ledning med 10-5. Jag tyckte mig återigen höra UK-chefens rop från läktaren att vi har chansen på oavgjort 😊. Nåväl, 3-2 i sista serien gav Milan A vinst med 13-7. För första gången i år hade Milan A högre kägelpoäng än motståndarna. Mest framträdande spelaren var Liedholm, som slog 739 och tog fyra banpoäng tillsammans med Junior.

Match nummer två, Milan F – Ludvika F2, blev riktigt spännande. Efter halva matchen stod det 5-5, precis som för A-laget. I tredje serien tog Milan F ledningen med 8-7 och behövde således ”bara” 3 banpoäng för vinst. Då såg jag en gnista tändas i UK-chefens ögon; ”Här ska det inte bli oavgjort, vi går för vinst”. Och mycket riktigt, med 4-1 i sista serien stängde F-laget matchen och vann med 12-8. Efter matchen såg dock UK-chefen något villrådig ut. Han visste inte om han tagit ut A-laget till F-matchen och F-laget till A-matchen eller tvärtom. Nåja, det tyder ju på att vi har en fin bredd i klubben. Roland gjorde fin debut för Milan idag och hade högst kägelpoäng med 650. Tillsammans med Boffi tog han dessutom 3 banpoäng, liksom Ronaldo och Nordahl. Övriga tog 2 banpoäng. Alla får med beröm godkänt.

I en haltande serietabell ligger Milan A på sjätteplats med 6 poäng och Milan F på en åttonde plats med 4 poäng. Vi klättrar. Nu är det uppehåll två helger och den 16 november möts Milan A och F. Ska bli spännande och se hur UK-chefen formerar lagen.

Lämna ett svar