Ospännande jumbofinal…

Styrkta av sitt tabelläge, och med en, möjligen naiv, förhoppning om ett par poäng efter dagens matcher i Västmanland visade sig BK Triss för svåra i sin hemmahall i Fagersta. Det blev förlust med 3-17. Milans poäng togs av paren Honda-Castello, 2, och Gullit – Garcia,1.

P.g.a. ovisshet om A-lagets bravader i Hedemora insåg vi att en skärpning nog behövdes inför matchen mot BK Skinnsberg, om vi skulle kunna hålla A-laget efter oss i tabellen. Och som vi skärpte oss💪💪💪 Efter Sibyllakorvlunch slog vi mer än 220 poäng högre, än i matchen innan, och 55 poäng högre än vad A-laget presterade i Hedemora!!!🤔🤔🤔 Men vad hjälpte det, när motståndarna slog mer än 1000 poäng bättre än oss. 18-2 slutade matchen i Skinnsbergs favör, och båda Milanpoängen togs av paret Honda – Castello.

Då den sistnämnda var så nöjd över sin bedrift under dagen beslutade han att styra sin matchbil till Elsas konditori i Norberg på hemvägen. Dock bjöd han inte sina passagerare på nåt smarrigt, men dom var nöjda ändå. Bildbevis på vad som inmundigades finns på en av lagets kanaler i s.k. sociala medier.

Lämna ett svar