Dag: 19 oktober 2024

Ospännande jumbofinal…

Styrkta av sitt tabelläge, och med en, möjligen naiv, förhoppning om ett par poäng efter dagens matcher i Västmanland visade sig BK Triss för svåra i sin hemmahall i Fagersta. Det blev förlust med 3-17. Milans poäng togs av paren Honda-Castello, 2, och Gullit – Garcia,1.

P.g.a. ovisshet om A-lagets bravader i Hedemora insåg vi att en skärpning nog behövdes inför matchen mot BK Skinnsberg, om vi skulle kunna hålla A-laget efter oss i tabellen. Och som vi skärpte oss💪💪💪 Efter Sibyllakorvlunch slog vi mer än 220 poäng högre, än i matchen innan, och 55 poäng högre än vad A-laget presterade i Hedemora!!!🤔🤔🤔 Men vad hjälpte det, när motståndarna slog mer än 1000 poäng bättre än oss. 18-2 slutade matchen i Skinnsbergs favör, och båda Milanpoängen togs av paret Honda – Castello.

Då den sistnämnda var så nöjd över sin bedrift under dagen beslutade han att styra sin matchbil till Elsas konditori i Norberg på hemvägen. Dock bjöd han inte sina passagerare på nåt smarrigt, men dom var nöjda ändå. Bildbevis på vad som inmundigades finns på en av lagets kanaler i s.k. sociala medier.

Spännande jumbofinal

Efter en försening på en timme pga av IT-strul kom matchen mellan Granen F och Milan A igång. En stor eloge till Sara som jobbar i hallen. Hon gav aldrig upp och höll huvudet kallt och till slut fungerade allt utmärkt.

Efter 3-2, 4-1 och 3-2 till Milan ledde vi med ”betryggande” 10-5 efter 3 serier. Här hade Honda säkert sagt att vi har chans på oavgjort 😊

I slutet av fjärde serien leder plötsligt Granen på alla banor utom en, och där spelade dagens stora hjältar Maldini och Gattuso. De tog full pott, fyra banpoäng. Resten av laget var småhjältar eftersom alla tog banpoäng. Milan vann med 11-9.

Individuellt slog Torres högst med för honom måttliga 664 poäng. Vi andra var bara måttliga. Men kul hade vi.