Veteranernas klubb…

Vid dagens DM i bowling för veteraner visade BK Milan åter sin storhet. Åtta av 25 inkvalade tävlande representerade vår klubb, nästan 30% alltså. Imponerande. Av våra damer var Ulla Norin bäst för dagen med 551 poäng, följd av Britt-Marie Carlsson 534, och Kerstin Hedlund, också känd som Asslani, på 515. Medaljstriden var dock för dagen för svår för våra damer. Segrade gjorde M-L Johansson, Borlänge, på 675 poäng.

Resultatlistan efter herrarnas tävling var en fantastisk läsning. Hur man än vände på den så var det Milaneser i topp. I ”rätt ände” på listan tronade Laudrup på 764 poäng. Som en startsnabb travhäst sluggade han sig genast till ledningen med en av sina +200-serier, och sedan släppte han aldrig någon förbi sig. GRATTIS!

I den andra änden av resultatlistan var säkerhetschefen Honda ohotad. Han stördes tidigt av sina funderingar på huruvida (k)valet var riggat i syfte att ordna ett högre odds hos spelbolagen på Laudrup som vinnare. Men eftersom han, Honda, själv satsade på Laudrup inledde han aldrig någon utredning.😬🤔🎳

Lämna ett svar