Dag: 26 augusti 2024

Lite uppdatering kring framtida träningar!

Tjenare! Alla bowling vänner! Stort tack för ett fantastiskt träningsläger i Mora! Vill bara börja med att låta er alla få veta hur inspirerande och roligt det är att se utveckling på er alla träningsfreaks!!

Som ni kanske vet så har jag haft ett ganska tråkigt arbetsschema på tisdagar ända fram tills detta läsår!
Som det ser ut nu så kommer jag kunna närvara på tisdagar från ca 16:45. Så om det är så att ni önskar lite extra ögon så hojta till via Mail eller sms så ser jag till komma den tisdagen! Mvh Junior

Nu är det kris i klubben

Kris är ett starkt ord, men det beskriver bra hur läget är med ligaspel. I klubbens enkät i våras kom vi fram till att vi hade drygt 20 spelare i A- och F-laget. Inför seriestarten den 14 september har vi i dagsläget 14 spelare. Får vi inte ihop två fulla lag behöver vi antingen lämna WO eller så drar vi ur F-laget ur serien. Både alternativen är kostsamma, men har vi inte spelare kan vi helt enkelt inte spela matcher.
Jag ber därför alla att under ”Upptagen” kontrollera att ni har rätt uppgift och har ni ”Tillsvidare” behöver ni lägga in datum ni inte kan spela (vad ni känner till i dagsläget) alternativt lägga in ”Inget ligaspel” om ni inte vill/kan spela A-eller F-laget överhuvudtaget.
Om det är någon som idag har B-licens (enbart spel i DGV) och kan tänka sig seriespel, hör av dig till mig omgående.

Krossad direkt

Här kommer man hem efter 3,5 månader på ön och möts direkt av stora rubriker i Falu-Kuriren. “Mardrömsstart för Hellsten”! Hur kunde dom veta? Träningen är ju inte förrän i morgon, tisdag. Pressen behandlar vår sport illa. när dom för en gångs skull behandlar oss.