Lugnt firande

Säkerhetschefen kunde ännu en gång pusta ut. Ännu ett firande utan kravaller och andra skandaler. Det enda som svek var T i Birthday som gick i golvet halvägs in i Hedersordförandets tal. Annars var det ett fint tal om klubbens födelse.

Men om vi tar det från start. Vi välkomnades av Mazzola på näverlur och välkomsttal av vår Ordförande. Satte oss till bords och fick ännu en gång inta en helt underbar smörgåstårta. Efter maten fick lyssna på historian om klubben. Lite allsång, frågesport alá Bacchus och kaffe med hembakade kakor innan Honda avslutade kvällen med musikquiz. Ingen lyckades få alla rätt och se det dolda lodrätta ordet. Efter att vi fått facit på muskifrågorna och några ledtrådar så tog Backham hem ännu ett första pris. Ja! Han vann även frågesporten. Nu när klockan har slagit “Eight” så sitter han nog hemma och mumsar.

Länk >>> 5års bildspelet

LÄNK >>> Näverlur

 

PS. Har rättat datumet i formuläret igen. Årsmötet. Denna gång kom jag ihåg att klicka på “Spara” 😀