Jaap dansade hem fyra poäng

I sin sista? match för Milan tog Jaap tillsammans med Kaká full pott, dvs 4 banpoäng, när Milan A vann mot Skinnarna F med 18-2. Gattuso och Laudrup stod också för fyra banpoäng, medan övriga par tog 3 var.

Högst slog Laudrup med 791 tätt följd av Jaap på 786. Övriga över 700 var Antonio (733), Kaká (728) och Torres (708). Hela laget gjorde en stabil insats med en total på 5675 poäng. Noterbart är att Kaká lyft sitt spel senaste tiden. Enligt en initierad uppgiftslämnare beror det på att han själv börjat följa det råd han delar ut i Kakádemin.

Milan A slutar femma i serien med 12 vinster och 8 förluster. Det har varit en rolig säsong. Många i klubben har spelat bättre och bättre. Nu får vi ladda för Milan Cup och jag ser fram emot nästa säsong med tillförsikt.