Publikrekord 2 dagar i rad

Denna gång slog vi publikrekord på julfesten “Beyond Jul”. 37st hungriga och “sjungglada” besökare pressades in i lokalen som var godkänd för max 60 personer. Då var inte bord, stolar, dragspel och scen medräknat. Så nu har ordförande redan tanken på att boka Magasinet till nästa år. Med inträde och Agnetas biskvier så skulle vi snart få ihop handpenning till ny hall.

Men tillbaka till kvällens höjdpunkter! Honda på fiol och Nesta på dragspel bjöd på välkomstmusik. Väl till bords bjöds vi på Toast Skagen till förrätt. Efter en kort paus med allsång bjöds vi på Vildfärsbiffar med svampsås, sparris och vinbärsgelé. Vår Klubbkock lyckades återigen mätta våra hungriga magar med sin goda mat. Stort tack!
Efter maten bjöds vi på en musikkavalkad utan dess like. Även den kaosartade traditionella tävlingen “Kung Quiz” genomfördes med Junior som självutnämnd domare. Vilket inte gjorde saken bättre. Även i år vann fel lag. Eller… Ingen vet fortfarande inte vilket lag man var med i… Men vi ser redan fram mot nästa års frågor. Bara det inte blir samma frågor, igen.

Stor tack även till baren/köket för servicen.

Toastmaster, Fiol & Sång: Honda
Dragspel och sång: Nesta
Spade och sång: Castello
Quiz och sång: Bacchus
Blondin och sång: Okänd
Sång: Boffi, Torres, Kakà