Svår omställning

Seger med 16-4 mot Skinnarna F i ett vintrigt Malung satt fint, liksom den efterföljande festlunchen i hallen. Mest festade Laudrup med magnifika 858 före Jaap 732, Maldini 720 och Torres 705. Debuterande Antonio gladde med 699. På vägen passerade vi Venjan, som har fler fungerande bowlingbanor än residensstaden Falun. Än´t könstit? Nämligen två. Vidare över snöhöljda skogar till Hagfors för möte med Torsbylaget Fryken. En ny bekantskap. Dom har 7 mil enkel resa till sina hemmamatcher och träningar. Den berömda värmländska gästvänligheten såg vi dock inget av. Tvåhandsfattade ungdomar och medelålders damer spelade skjortan av oss. Vi fick resultatfrossa, när dom började direkt med 279 och 242. Vi kan dock inte klaga på Jaaps 759 och Laudrups 709. Den ende som ökade var Jaap. Vi övriga 7 minskade med bortåt 100 pinnar vardera i genomsnitt. Det måste ha berott på höghöjdsproblem. Vi såg ju ner på halva Dalarna från Tyngsjöhöjderna. Förlusten stannade vid 5-15.