F-laget fällde granen

Dagens Hedemoraresa i vintrig kyla fick efter dramatik ett lyckligt slut.

Vi vann mot BK Granen F1 med något märkliga 10–7.

Hemmalaget satsade på vinst och satte in två a-lagsspelare. Men inte ens dessa kunde stå emot Balotellis dunderstrikar. Han slog 217 i första serien och med hjälp av parkamraten Lopez så knäckte de ”a-lagarna”. Vi andra hängde på och det blev 5–0 till Milan. Det verkade  bli en lätt match med ledning med 8–2 efter två serier. Sedan kärvade det till sig och inte mindre än tre banmatcher slutade oavgjort. (Visar åter att man aldrig skall slarva bort en enda kägla.)

Bäst var idag Boffi, som visade upp ett fantastiskt spärrspel, och tog tillsammans med sin släpvagn Bacchus 3 banpoäng. Boffi fick 692 följd av Gren 673 och Ballotelli 661. Totalpoängen blev skapliga 5061.

Tack vare vinsten har nu F-laget tre lag efter sig i tabellen. Roligt och bra för självförtroendet.