Dag: 15 oktober 2023

Stolt tränare!

Vill bara kort och enkelt säga till er alla att det värmer en tränares hjärta när man ser utvecklingen och glöden som ni alla kamrater visar upp.

Åter serieledare.

Nu börjar vår idoga träning att ge resultat. Tre man på 800 i dagens segermatch för A-laget mot Granen F. Junior 828, Gattuso 811 och Spendrup 800 var våra stora utropstecken trots något svårspelade banor. 17-3 slutade matchen. Det medförde att vi åter går upp i serieledning. Vem hade trott det, när ligan startade? Kanske blir det kortvarigt? Redan kommande lördag möter vi nämligen topplagen Stöten och Ludvika BK F2 på bortaplan. Båda har vunnit samtliga sina matcher. En inspirerande utmaning för oss.

ÄÄÄÄNTLIGEN…

…som Gert Fylking sa om Nobelpristagaren i litteratur! I säsongens fjärde försök lyckades F-laget ta sin första seger. Det blev 13-7 mot BK Granen F1. Det egna spelet var ojämt som en svensk landsväg, men höjdpunkterna räckte till seger. Den som förtjänade pris var nog i så fall Liedholm, som var jämnast, och som i par med Honda kammade hem alla sina fyra möjliga banpoäng. Som litteratur betraktat är väl matchprotokollet föga upphetsande, men ändock tillräckligt tilltalande för att man ska vilja att historien upprepar sig.