Dag: 28 januari 2022

Matcherna inställda på söndag

Bk Agda meddelar att klubben drabbats av covid på flera spelare. Man kan därför inte ställa upp på söndagens matcher i Borlänge. Nya speltider blir söndagen den 13/2 kl 11.00 Milan F-Agda och samma dag kl 12.40 Milan A-Agda. Flyttningarna är gjorda i samråd med Chrille. Vi beklagar det inträffade, men klubbarna är helt överens om det riktiga i beslutet. Nu gäller det att bevara vår goda form ytterligare en tid.

FredagsEurojackpot

Då blev det dags för sportchefens favoritspel som oftast har någon form av jackpot att fördela! Så,varför inte chansa på detta spel som inte Coronapandemin kan ha inverkan på! Så så blir det! Efter det här spelet finns det 689kr kvar i tipskassan och den som vill kan redan nu gardera sig och betala in 200kr för att inte missa chansen att vara med i fortsättningen! Vi får hoppas att vi har flyt i spelet!

Olympisk anda

Vår värderade medlem Kjaer har alltid hyllat det olympiska mottot “snabbare, högre, starkare”. Det tog sig uttryck i hans spektakulära luftfärd i bowlinghallen härom dagen, när han tog av sig skorna och for som en oljad blixt förbi övertrampslinjen och vidare ut i dressingen. Att försöka slå hastighetsrekord i bowling, utan skor, är lika dumdristigt som att försöka sätta backrekord i Faluns stora backe, utan skidor. Man landar lite obekvämt. Nu sitter Kjaer där och väntar på OS. Med en spricka i vänster handled och tre veckors gipspaket. Ångerfull? Knappast. “Det har varit en härlig resa”, säger han så där lite lagom manligt.