Dag: 31 december 2021

FredagsEurojackpot

Hej och vi får hoppas på ett gott slut på det gamla året med mycket klirr i kassan!🤩💥🥂 jag har satsat på Eurojackpot och önskar oss alla Ett Gott Nytt Spelår även när det gäller bowlingen!

Tack för ett fantastiskt år!

Tänk på alla tusentals strikar, som vi begåvats med. Alla missar, som vi lärt oss att leva med. Alla underbara bortförklaringar, som vi hittat. Men nu ser vi enbart framåt mot 2022, ett år då samtliga våra spelare kommer att höja sina snitt. Alla tecken tyder på detta. Det blir också ett år med stora viktiga beslut. Vi ska ta de rätta. En nyårshälsning även till Chrille och Patrik med tack för god omvårdnad!
GOTT NYTT ÅR!

Trav på Nyårsafton – 83 miljoner

Jag räknar med att vi blir enda vinnare med 7 rätt. Ingen annan kommer att vara i närheten av att tippa så tokigt som jag.
Gott Nytt År!

Träningsligan

En av årets mest prestigefyllda tävlingar är nu avgjord. Inte helt oväntat finns vinnarna bland dem som tränar både tisdag och torsdag. Tillsammans har vi tränat 578 gånger eller 1156 timmar sedan starten 3 augusti. Gattuso och Mazzola gjort 37 träningar med Milan. Trea är Laudrup (33), fyra Maldini (31) och femma Kaká (30).