Dag: 19 november 2021

Kantarellröra

Det blev många missar av mig vid dagens träning. Den största missen kom dock framåt kvällningen, när jag basunerade ut att Kent fyller 75 idag. Det stod ju visserligen tydligt och klart inskrivet med stora bokstäver i min almanacka. Men det var en månad för tidigt! Det är mig veterligen den första gången, som jag kommer för tidigt. Min stora fadäs måste nu kompenseras på något sätt. Vi proklamerar därför Kents festivalmånad fr o m nu fram t o m den 19 december. Alla klubbkamrater med självaktning gratulerar honom varje dag, som man träffar honom, under den kommande månaden. Själv avsätter jag också ett mindre belopp till BK Milans fond för utveckling av äldre bollbegåvningar med glimten i ögat, typ Kent.

FredagsEurojackpot

Gokväll! Då blev det dags för dragning på Eurojackpot! Här kommer några rader till kvällens dragning! Vi får hoppas på det bästa!

Herr Kantarell 75

Idag hyllar vi Kent alias Nordahl, som nu också tagit klivet in i vuxenlivet. Milans statistikchef, SPF:s bowlinggeneral, DGV:s 4-mannaboss m.m. lägger ner ett stort arbete för att andra ska trivas. För detta är vi alla klubbkamrater mycket tacksamma. Hur han firar dagen är för redaktionen okänt, men vi anar att det blir kantarellstuvning av bästa sort till kvällen. Mottag våra varmaste gratulationer!

Skinkslaget

Julen närmar sig och det blir aktuellt med både lussekatter och skinka.

BK Milan arrangerar därför tävlingen Skinkslaget tisdagen den 21/12 kl. 15.00.  Plats: Chrille arena.

Vi spelar 4 serier med tre bowlare på varje bana, maximalt antal spelare blir då 24. Vid ev. överteckning gäller ”styrelseledamöter avstår”.

Avgiften är facila 100 kr. Det är klubbens intention att bland annat lotta ut skinkcheckar och att bjuda på kaffe med lussekatter efter avslutat spel.

Anmälan via ”nya” hemsidan senast fredag 10 dec.