Dag: 16 oktober 2021

Inspirerade bönder

Våra farmare blev uppeggade av A-lagets seger och tog greppet direkt i sin match mot Triss F. En överlägsen ledning efter den första serien med 3-2. I takt med att publiken började tunna ut började också spelstyrkan att avta. Förlusten blev till slut 5-15. Det fanns dock en hel del att glädja sig åt. Juniors 778 var ett kanonresultat. Comebackande Liedholm spelade också fint stundtals, men stannade på 653. Bacchus roade publiken med olika former av strajk och 638. Lopez och Balotelli löpte avstannande i mål på 633 resp 624.

Som förr i tiden

Minns ni en höst förr i tiden, när Milan gick fram som en slåttermaskin och vann nästan varenda match med 11-9? Precis så kändes det idag, när vi i slutrutorna lyckades vända ett hotande poängtapp till 11-9. Den ovanligt stora publiken fick sig till livs en gastkramande tillställning med härlig kämpaanda. Torres toppade med sina 737, trots en start på 135. Junior ville inte vara sämre, men blev det ändå. 735 var ändå med beröm godkänt. Maldini och Laudrup, båda 686, Jaap 685 och Gattuso 677 kompletterade på ett stabilt sätt. Meriterande för oss var att det var säsongens första förlust i liga spelet för Triss F.

Lördagsrader

Gomiddag! Här kommer raderna till kvällens drabbningar på Lotto 1 med Joker och stryktipset som är det vanliga systemet med 12-rättsgaranti vid alla rätt tippade i mallen men vi kan även få en rad med 13 rätt om vi har turen på vår sida! De som funderar hur mycket det finns kvar i tipskassan så är summan 1900kr efter dagens spel!