Dag: 1 september 2021

Träningsmatch

BK Zenit har bjudit in till en  träningsmatch onsdag 8/9 kl. 17.15 hos Chrilles i Borlänge. Det blir en bra genomkörare inför seriestarten. Här är BK Milans lag:

Gattuso / Lopez

Gren / Laudrup

Jaap (Croner) / Oscar (ändring)

Maldini / Donadoni

 

Har du förhinder? Hör av dig så fort du kan!

UK-chefen

0731 504204

Genrep 8/9

Vi har blivit inbjudna till träningsmatch tillika genrep mot Zenit F onsdagen den 8/9 kl 17.15. Ett intressant möte med ett av konkurrentlagen i ligaspelet. Alla våra gubbar har inte kommit upp i sin bästa form ännu, men vi ska ändå försöka stå upp mot “storebror” på ett bra sätt. UK-chefen grubblar.

Nyförvärv nr 2

Vi välkomnar nu ytterligare en spelare i klubben. Det är Sivert Stenman, som kommer till sin första träning med Milan i morgon kl 11. Hans huvudsport har hittills varit golf, men han har prövat på även vår ädla sport under några år. På så sätt kan han idka bollsport året runt. Han funderar just nu intensivt på vilket artistnamn han ska välja. Sivori, den gamle argentiske och italienske landslagsspelaren, hade ju passat bra, men han spelade tyvärr i Juventus. Vad du än väljer, så är du varmt välkommen i gänget!

Onsdagslotto

Här kommer några rader till kvällens drabbningar på Lotto 1 och Joker! Håll tummarna! Och ni som var med på inventeringen skall ha ett STORT TACK för att ni ställde upp!

Klubbmästerskapet 2020

Tävlingen spelades ”två i ett”. Samma slagning räknades både utan och med handicap.

Klubbmästare blev ganska tippat Junior, som gjorde processen kort med fina 1126 på 6 serier. Kampen om andraplatsen blev desto mera dramatiskt. Laudrup och Maldini triggade varandra i sista seriens avslutningsrutor till rena strikefesten, till publikens entusiasm. Laudrup drog till slut det längsta strået och kom tvåa på 1024 före Maldini med 1019.

I tävlingen med handicap inräknat blev striden om klubbmästerskapet jämt och spännande. Här segrade Bacchus med 1261, Lopez blev tvåa med 1243 och trea kom Laudrup med 1228. Laudrup tog följaktligen två ”pallplatser” denna dag.

Junior fick alltså äran och nöjet att bära hem vår gigantiska pokal. Även Bacchus fick en pjäs att ställa i prishyllan. Klubbmästarna får dock bara ”vila på sina lagrar” några månader, eftersom nästa klubbmästerskap, för 2021, spelas ganska snart.

Km resultat och bilder

 

KM slutresultat