Dag: 23 juni 2021

Sista chansen!

Sista chansen att spela bowling på Crilles innan sommaruppehållet är i morgon, torsdag 24 juni kl 15-17. Hör av er till mig eller boka själv om du vill spela. På fredag stänger Crilles bowling för sommaren. Öppnar igen vecka 31, dvs lagom till vår första träning den 3 augusti.

Onsdagslotto1 m joker

Hej och god kväll! Jag satsa på Lotto1+Joker kvällen till ära då svenska landslaget ska bekräfta att de har i EM att göra! De har ju redan gått vidare så nu kan dom spela ut för fullt!

Uttjänta klot mottages

Hej alla! Jag har tillverkat en s.k. ”ballspinner” och tänker börja renovera klot. Om du har ett uttjänt eller slitet klot, med eller utan balanshål, som du inte använder längre tar jag gärna emot det för att träna på.

 

VIDEO

Bältros besvärar igen

Nu har ännu en av våra spelare drabbats av bältros. Den tredje på drygt ett halvår. Det är Bacchus, som drabbats denna gång. Han som redan hade varvat upp inför höststarten och såg fram mot en bättre säsong än på länge. Vi hoppas att sjukdomen får ett lindrigt och snabbt förlopp och att vi snarast får tillbaka vår unike backspelare.