Dag: 16 juni 2021

Vini,vidi vici

Jag kom, jag såg, jag segrade nästan.Man ska tydligen vila sig iform eller vad vår sportchef

nu har hållit på med söderöver.Grattis.

Vi andra får spotta i nävarna och komma igen.

Baresi åter

Baresi (Jonas Augustinson) har begärt att få bli stödjande medlem i Milan. Han spelar numera i BK Karma, men längtan till fadershuset blev för svår. Eller rättare sagt, så saknar han Sommartoppen alldeles förskräckligt. Han tänker krossa oss, men det ska vi bli 25 om. Det bästa med hans “närmande” är att dottern Sofia (8 år) också kommer närmare. Hon sitter f n i rullstol efter en andra höftoperation, men beräknas bli helt frisk. Hon var en av de mest tongivande i Forza Klack, på den tiden som vi spelade ligamatcher.

Milan Golf Tour 2021

Idag gick Touren vidare till den vackert belägna banan i Säter och den samlade 5 st sugna golfare plus att vår ordförande bevistade dagens tävling! Kan det ha varit fikapausen efter 9 hål som hägrade! Tävlingen vanns i stor stil av Anders B och 2:a blev Thomas Ni och 3:a kom Hans E! Touren drar närmast på onsdag till Rista i Gagnef och kom ihåg att anmäla er senast på lördag om ni ska vara med!⛳️

Onsdagslotto

Hej! Här kommer några rader på Lotto1+Joker till ikväll! EM-Tipset ser det att det blev 9 rätt och ingen utdelning så vad säger man?