Dag: 13 november 2020

Ett ljus i mörkret

Nu är det deppigt värre i klubben. En anonym kommentar: “Vi måste väl ändå kunna unna oss något roligt. Annars riskerar vi ju att gå under i pandemin, utan att ens vara smittade?” För att förbättra sinnesstämningen återupptar vi därför våra naturvandringar. På torsdag den 19 november kl 10 samlas vi vid Stångtjärnsstugan för en härlig skogsvandring över 6 km. Färdledare rutinerade Llorente. Medtag matsäck för fikarast. En enklare tävling kommer att genomföras. Du som tycker att vi går för långt har möjlighet att gå ca halva sträckan, men ändå bli delaktig i tävlingen och fikarasten. Du får gärna ta med en vän. Väderprognosen visar + 8 grader och växlande molnighet. Som hittat.

Rättelse

Glöm mitt förslag i föregående notis! För att följa Folkhälsomyndighetens råd på ett korrekt sätt bör vi inte vara med och arrangera eller stimulera till gemensam träning inomhus. De som fortsättningsvis vill träna i hallen får boka tid på egen hand.

Inställt!

Milans 4 matcher nu till helgen i omgång 8 är inställda. Samtliga resterande matcher under november-december flyttas till andra sidan nyåret.
När det gäller våra klubbträningar, så bör vi följa Folkhälsomyndighetens råd att avbryta dem. Å andra sidan så kan vi inte förhindra våra medlemmar att själva boka tider. Det kommer säkert att ske i viss utsträckning. Då är det kanske bättre att vi behåller våra etablerade träningstider, där vi vet att vi har ett restriktivt uppträdande, oftast utan inslag av allmänhet. Mitt förslag är att vi jobbar så under den kommande veckan med avbokning på hemsidan som vanligt. Om ni har svårt med datan, så ring bara Sportchefen och avanmäl träningen senast söndag. Hallen kommer med största sannolikhet att hållas öppen, men med ev förändrade öppettider.

! CORONA NYTT !

 Efter förbundsstyrelsen möte i kväll, beslutades det att alla matcher i nationella seriens omgång 8 ska flyttas till nästa vår.

Vi kommer påbörja flytt av matcher i morgon och de nya tiderna kommer synas i BITS senast i början på nästa vecka.

// Peter.