Dag: 2 oktober 2020

Lördagens KM i boule

Manegen är krattad. Vi blir 5 tremannalag, som lottats samman. Åk Åsgatan norrut från stan. När husen slutar, finner du en gratisparkeringsplats till vänster, där man får stå i max 24 timmar. Det borde räcka. Gå norrut ett par hundra meter. Passera bangolfbanan. Då upptäcker du tävlingsgeneralen Llorente med krattor, resultattavlor m.m. Där finns tre soffor och två bord. Det kan kanske vara idé att ta med fällstol med tanke på den fysiska distanseringen. Tag med klot, om du har. Annars fixar nog Llorente det också. Glöm inte matsäck, som intas kl 11. Tävlingarna avslutas senast kl 13. Alla lag spelar 4 matcher. Start kl 10.

Honda hänger med

Honda gjorde en stark insats vid torsdagskvällens start i Dala-Touren. Han noterade 1072 rent på de sex serierna, trots två fatala dundermissar i den sista serien. Inklusive hcp blev det 1228, vilket i nuläget räcker till en fin tredjeplats, efter det att 28 st har spelat. De 14 bästa går till final, men Hondas resultat lär inte räcka. Gattuso spelade också hyggligt och ligger 8:a. Maldini hade en mellandag. På söndag kl 11 träder Torres och Kakà in på banan. Det finns just nu en plats ledig i den starten. Kl 13.30 samma dag finns det 6 platser lediga.

Helgen är räddad!

Hej. Fredagens rader. 1 andel av 10.

Hej igen! Här kommer rader till lördag! Om vi inte vinner något i helgen så är det dags att betala in 100kr för att vara med i fortsättningen! Swisha till mig på tel 0705273437!