Dag: 25 september 2020

Bänkrotation

Att bli uttagen som resurs vid våra ligamatcher är inte spelarnas högsta dröm. Uppgiften är att kunna hoppa in, om någon skadar sig eller blir sjuk under match, men vi plockar aldrig bort någon som spelar dåligt. Oftast får man alltså inte hoppa in som resurs. Vi tar ett exempel från seriepremiären för A-laget. Honda började med 124, fortsatte med 122 och avslutade med 192 + 196. En “normal” klubb hade skickat upp Honda på läktaren efter två serier. Men nu är vi som bekant inte normala. Vad hade hänt med Honda, om han hade tagits av banan? Han hade åkt hem, slagit i dörrar och varit allmänt otrevlig. Han hade också gått ut i vedbon och huggit upp hela vinterbehovet av björkved. Nu åkte han i stället hem med ett leende på läpparna, gick ut i garaget och putsade på de redan blankskinande maskinerna, för att sedan gå in och ha myskväll med ostbågar med cheddarsmak. Det är så vi jobbar. Vår tanke är nu att alla spelare får vara resurs var sin gång under säsongen. En fin solidaritetstanke utan större uppoffring. Boffi var resurs i premiärmatchen. På söndag är det Lopez “tur”. Ordna kön!

Helgens dubbel

Hej!

Här kommer fredagens chansning på Eurojackpot. Det är 2 kuponger i ett andelsspel där vi har 1 andel av 10! I onsdags blev det 1 rad med 4+1 rätt som gav 19kr tillbaka!

Redaktionen fick precis onsdagens lotto rad. Undrar om post nord har ett finger med i spelet eller om det bara är felia. Infogas för granskning så här dagen efter