Dag: 22 september 2020

Nytt matchställ

Det rådde en förtätad stämning i Halle di Maser inför eftermiddagens pressvisning av BK Milans nya matchställ. Milan Sports kan nu, som enda sportmedium av klass, presentera en bild av matchdräkten, som väckte berättigad uppmärksamhet bland den församlade världspressen.

Llorente 70

Vår kassör och legitimerade tipskung fyller 70 idag. Han firar dagen med att tävla i boule i Grycksbo på förmiddagen. Kl 14 fikar han tillsammans med gamla bowlarstofiler utomhus vid gruvans kant. Kvällens mer omfattande firande sker på hemlig plats, men kl 14 får du gärna vara med och hurra. Vi gratulerar en frisk fläkt och fräck finansiär på högtidsdagen! Ingen kan tro att han är 70. Hur skulle vi klara oss utan honom?

Ingen dispens

Vår begäran om dispens för vår minsting Junior att använda rännstaket i samband med ligamatcher har avslagits. Vid interna träningsmatcher är det dock tillåtet. Så vid eftermiddagens träningsmatch kommer Junior att få använda sitt kära staket. Det är viktigt att våra ungdomar får känna trygghet i sitt idrottande.