Dag: 2 september 2020

Boule svartlistad

Vi har tidigare svartlistat vålds- och skadebenägna sporter såsom fotboll och innebandy. Junior har fått sluta med båda. Nu kommer turen till boule. Vid dagens bouletävlingar i Grycksbo “snubblade Llorente på någon slags lina”. Ivrig som han är, for han som en raket i luften framåt och landade på vänster hand. Iväg till akuten för undersökning. Konstaterades en spricka i handen. Man tar ställning till ev operation, när svullnaden lagt sig. Hur det gick i tävlingen? Jo, han vann som vanligt. 110 kr i första pris, men det var en dålig affär. Akutbesöket kostade 400. Nu svartlistar vi även boule för våra medlemmar.

Lill lördag

Hej! En liten chansning mitt i veckan!

U och V

Vi har tidigare varit tvungna att benämna våra reservlag B, C och så vidare. Nu har vi fått godkänt att kalla dom U och V även i serietabellen. U som i ungdom och V som i veteran. Det blev slutligen 6 lag i serien, som spelas med enbart hemmamatcher. Karma (Mora), Rättvik, HUB (Hedemora), Wege (Ludvika) och våra två lag. Lottning pågår. Den lottning, som ligger ute i BITS redan nu, gäller inte. Det är bara ett test. Seriestart 18 oktober. Vässa formen!

Ökad trafik

Med anledning av rådande pandemi med många spelare fortfarande i karantän och det faktum att vi tränar olika dagar med olika informatörer, så ökar behovet av en gemensam allmängiltig information, som kommer alla till del. Vi ökar därför tillfälligt trafiken på denna sida. Vi ber er kolla av sidan dagligen. Det händer mycket nu.