Dag: 11 januari 2020

Kamratmåltid med mersmak

Efter dagens match samlades vi till en välsmakande kamratmåltid i Kupan. Efter maten kom så “Vårat Gäng” och intog scenen. Inte den bästa show, som man har sett, men heller inte den sämsta. Oförglömliga minnen är Nestas uppträdande som Lill-Babs och Castellos tango med klister på bröstet. Delta Rhythm Boys uppståndelse var överraskande. Sluttonen var magnifik. Kung Quiz fördelade frågor och godis med säker hand och framförde också Alptoppens Ros med spännande ljudeffekter. Extranumren ville aldrig ta slut, men vi hade låst dörren, så att ingen kunde smita hem. Totalt 26 deltagare plus Ester. Vi blev på stående fot erbjudna stora scenen till nästa års julshow. Tills dess ska också vårt eminenta husband “Par i Ess” utvidgas till “Triss i Ess”.

Förbrödringens match

Dagens klubbderby blev riktigt spännande, 6-4 till A-laget efter två serier blev slutligen 13-7. Vi har för närvarande en riktigt bred och fin trupp, utan några egentliga toppar. Juniors 243 var dock en skön uppvisning, trots två missar. Laudrup började med två tvåhundringar, men slocknade sedan. Bäst för dagen i A-laget var Junior med 738 och Donadoni med 733. Bland farmarna glänste Gren med 665 före Llorente på 656. Gattuso/Maldini tog 3 banpoäng liksom Llorente/Gabriel. Nu väntar två härliga bortaresor till helgen i ett snöfritt landskap.

Sista chansen?

Hej! Här kommer sista raderna på den gamla insatsen! Om vi inte vinner något på den här raden då är det dags att betala in igen om ni vill fortsätta att vara med!! God tur!!