Dag: 27 oktober 2019

Gott slut på Milandagen

Våra påläggskalvar i 4-manna avslutade Milandagen på ett fint sätt genom att besegra Rättvik B med 12-7. Den store segerorganisatören var Mazzola med sina 634 och 3 vunna banpoäng. Även Pirlo fixade 3 värdefulla banpoäng. Över det hela vakade vår moderklubbs, AC Milan, fana, belyst av två starka spotlights. Det skulle Berlosconi ha gillat.

Ett trygghetspaket

För andra veckan i rad hade vi ledningen med 10-5 inför den sista serien, denna gång mot serieledarna Mas. En mardrömssituation. Då är det skönt att luta sig mot ett trygghetspaket i form av Ronaldinho. Han älskar de avgörande rutorna, trots att han har fullt upp med att lugna ner omgivningen. Samma lugnande effekt har också Junior, som hela tiden ser nya strajkmöjligheter framför sig. Slutresultatet blev 12-8. Det är en ynnest att få coacha detta underbara kamratgäng. Torres blev Kung Keno denna dag med 767 före Junior 756, Ronaldinho 739 och Agent 707, Laudrup. Tillsammans tog Junior/Laudrup full pott med 4 banpoäng. Nu väntar två helgers vila innan det är dags för hatmatchernas hatmatch, Milan A mot Milan F.

Det var inte ens på Wippen

BK Mas visade sig som förväntat vara lite för bra för Milans F-lag. Tre serier med 0-5 och en med 2-3 gav slutsiffran 2-18. Hemmalagets klart lysande stjärna var Nesta som briljerade med en 200-serie och totalt 711. I hans kölvatten var det på låg nivå ganska jämt med fem spelare mellan 641 och 634. Bäst av dessa var Gren och sämst Bacchus. Däremellan kom Gabriel, Kaká och Castello. Våra ynka två banpoäng togs av Nesta/Kaká resp. Gren/Bacchus. Totalpoängen 5031.