Dag: 20 oktober 2019

Men trevligt hade vi

Bortamatchen mot Zenit B började och slutade bra. BK Milan vann första serien med 3-2 och likaså den sista. Tyvärr höll vi inte ångan uppe riktigt däremellan. Förlust med förargliga 11-9 och vi var bara en kägla i absolut sista rutan från att få oavgjort.

Galan fick dock en mycket positiv avslutning eftersom en av motspelarna i segerglädje bjöd alla spelare på korv med bröd. Tack, jättefint gjort!

Inga märkvärdiga resultat uppnåddes. Bacchus blev efter en skaplig slutserie bäst på blygsamma 635 följd av Nordahl med 630 och Lopez på 618. Totalpoäng 2454.

Ännu en Milanmatch med resultatet 11-9 alltså. Ett förslag om namnbyte har inkommit från icke namngiven förslagsställare. Faluns Kulturhus heter ju 10-14.

BK Milan från Falun föreslås nu heta BK 11-9. Styrelsen får behandla förslaget och avslå det i laga ordning.

Några axplock ur lördagens skörd

Vem hade kunnat tro att Gren skulle göra come-back så snabbt efter allt som hänt honom? Men på lördagen stod han där i F-laget, hungrig som sjutton. Och som han spelade! Efter en fyrling var han på väg mot en riktig höjdarserie, men då kom han att tänka på Volvo 242 och då var det kört. 652 i come-backen är i alla fall strålande. Grattis!

I Ludvika gjorde vår klubbkamrat van Basten debut för Ludvika BK i Elitserien mot Alingsås. LBK gjorde över 6400, men det räcker inte långt, när motståndarna går över 7000. Van Basten var näst bäst i hemmalaget med 835. Där ser man hur värdefull träningen i Milan är. En annan, som kan instämma i detta, är Oscar, som drillades i två timmar av Junior på tisdagsträningen. Resultatet kom direkt. Klart bäst i F-laget med 701. Junior själv löpte avstannande i mål på 838. Bara tre bättre än van Basten. Ungdomarna stormar fram. Nu är det bäst att vi håller i dom.