Dag: 4 juni 2019

Gullit flyttar

Nu är det klart att Gullit med fru och barnen Lova och Thomas flyttar till Stockholm någon gång i augusti. Man har sålt sin villa i Falun och flyttar till lägenhet i Vällingby. Orsaken är att man fått bättre jobb. Vi är mycket tacksamma över Gullits fina insatser för klubben. Han var på väg att blomma ut till en riktig toppspelare. Vi har också glatt oss över hans familjs stöd från läktaren. Vi önskar familjen Thorleifsson all lycka i storstaden och hälsar dom varmt välkomna åter till Milan en vacker dag.

Inför den kommande säsongen har vi nu förlorat fyra toppenlirare och goda kamrater. Det känns tungt, men vi är inte oroliga. Vi har flera come-backer på gång samt ett par nybörjare, som testspelat under senvåren. Och det är som bekant i motvind, som draken lyfter.

Kroppsbygge

Vi har tidigare rapporterat om sommaröppet för sportbowlare på San Siro tisdagar kl 13-18, kompletterat med rättvikshallens öppethållande onsdagar kl 18-20. För många av våra atleter är detta inte tillräckligt. En del av dessa vill träna sina kroppar till fulländning och önskar därför spela varje dag. Ni kan komplettera med träning alla dagar i veckan kl 12-18 i Maserhallen till jämförbara priser.