Dag: 2 mars 2019

Grattis Karma!

Idag blev Karma från Mora klara seriesegrare i vår div 3-grupp, trots att det ännu återstår fyra matcher. Man spelar därmed i div 2 den kommande säsongen. Vi säger grattis till en väl fungerande klubb med duktiga ledare och fin ungdomsverksamhet! Enligt uppgift kommer Moras gator att fyllas av tiotusentals supporters under söndagen.

Gubbvälde

Det var de gamla, rutinerade grabbarna, som drog det tyngsta lasset, när vi rättvist besegrade Rättvik F2 med 15-5. Gubbarna hade på sedvanligt sätt dragit i sig var sin semla på morgonkröken. Kompletterat med en rejäl uppvärmning, så kom resultaten. Den stora stjärnan var Donadoni, som öppnade med 657 på tre serier. Då trodde han att han var nåt och radade upp 5 skådisar i den sista serien. Bra spel också av Gattuso 754, Kakà 745 och Torres 736. Vi får heller inte glömma Gren och Oscar, som tillsammans med kollegorna Donadoni och Kakà tog rubbet av banpoäng. Oscar har en otrolig potential. Med lite mer träning kan han bli hur bra som helst. Han avslutade tre av sina serier med tripplar i slutrutorna. Nu måste vi “bara” vinna en av de återstående fyra matcherna. Det blir en tuff utmaning. Vi är inte favorit i någon av dem.

Klothämtning

Enligt vanligtvis välunderrättad källa är Chrilles Bowling öppet på måndag kl.10.00-11.00, vilket möjliggör hämtning av ev. kvarlämnad utrustning.