Dag: 14 januari 2019

Kvittodags

Nu är det dags att lämna in City Gross-kvitton igen. Balotelli sitter redo att ta emot era kvitton på träningen den 15/1 eller senast vid träningen den 22/1.

Donadoni slutar

Det kom så oväntat och så chockartat. Donadoni har meddelat klubbledningen att han omedelbart slutar med socker i kaffet. Vi vet inte orsaken, men enligt obekräftade uppgifter önskar han ytterligare “slimma” sin i det närmaste fulländade bowlingkropp. Vi noterade redan på tisdagsträningen att han avstod både äppelkaka och vaniljsås. Han spelade faktiskt också mycket stabilare i lördags än tidigare. Vi ringde upp honom för att höra hur det känns i den nya livssituationen. “Det känns surt”, svarar han kortfattat. Man nästan anar att det är en kvinna med i bilden.

Nya vinster på gång

Vår eminente tipsgeneral vädjar nu om nya pengar. Han har hamnat i en liten tillfällig svacka, men ser redan ljuset i tunneln. Och kom ihåg att klubbkassan hittills har förstärkts med 3.800 under säsongen. Nu behövs det 100 färska kronor per medlem. Det här är också ett tillfälle för fler medlemmar att komma in i “vinnarcirkeln”. Betala eller anmäl er senast tisdag den 15 januari till Tomas Lorenz.