Dag: 2 december 2018

V75 hade i alla fall skaplig tur med vädret

Dagens turné norrut blev ganska angenäm. Milan C vann ju sina matcher, både i Malung och Rättvik. Vädret var ganska skapligt för årstiden och faktiskt lite bättre än spelet som alltså ändå räckte till segrar. Vår toppning av laget med A-lagsmeriterade Gattuso och Kakà blev lyckad. Gattuso var bäst i båda matcherna med 703 och 653 och tog maximala 8 banpoäng. Kakà fick ihop 668 resp. 651 och tog 5 banpoäng.

Matchen mot Skinnarna B vanns med 13–7 och totalpoängen blev 2519. Matchen mot Rättvik B vanns också med 13–7 och där blev totalpoängen 2455. Dagen i sin helhet blev alltså lyckad med två mycket trevliga och spännande vinstmatcher.

Vi hade gott om tid mellan matcherna och kunde i lugn och ro äta en braklunch på Mora Värdshus. Forslingen under dagen ombesörjdes på ett mycket förtjänstfullt och säkert sätt av Gabriel.

Matchresultaten ledde roligt nog till att V75 för tillfället ligger på andra plats i serietabellen och passerade ungtupparna i U67 som ligger trea.

Ungdomar på glid

Vårt U 67 började med en komfortabel seger i Hedemora mot Granen B med 15-5 med Nordahl i topp på 645 före Mazzola på 609. Nästa uppdrag var att få minst oavgjort på Chrille Arena mot Falu BK för att gå upp till serieledning. Vad hände? Man hade kontrollen med 7-7 efter tre serier, men sedan gled man efter och förlorade med minsta möjliga marginal, 9-10. Så förargligt, särskilt med tanke på att man hade halv hemmaplan. Det originella inträffade att Mazzola noterade 609 för andra gången samma dag. På det blev han kung.