Nära nog oslagbart rekord

BK Milans båda reservlag mötte idag på hemmaplan Sandviken AIK B. Resultaten blev makalösa 0-20 för U67 resp. 1-19 för V75. Milaneserna spelade trots utklassningen ganska så normalt. De stora siffrorna berodde mest på att ”reserverna” från Sandviken levererade resultat som fungerat långt upp i seriesystemen. Vad sägs om ett spelarsnitt på över 200 i reservlagsmatcher på vår nivå?

I U67s match var Oscar närmast att ta banpoäng men tappade till slut med 2 käglor Llorente var också ganska nära vid ett tillfälle och var bäst med 649. Totalpoängen blev 2433.

V75 satsade hårt på att slippa bli ”nollade” och lyckades med ett nödrop. Trots ett ganska mediokert spel lyckades Bacchus i viss mån rädda äran genom att bli sitt lags ende banpoängtagare. Troligen genom att hans något udda spelstil och manér ibland konfunderar motspelarna. Bäst i V75 var Roberto med fina 683 närmast följd av Gabriel med 654 och Pirlo med 634. Totalpoängen här blev 2560.

Trots de stora förlustsiffrorna var matcherna trevliga och vi fick på nära håll uppleva och studera motståndarlagets mycket fina bowling.