Dag: 17 november 2017

Familjeföreställning

Vi har nu fått resultaten från andra deltävlingen i Dala-Touren. Det blev rena familjeföreställningen. Van Basten gjorde 1345 rent och hamnade på en hedrande tredjeplats. Sambon Raiola glänste samtidigt och blev god sjua. Övriga placeringar blev Nordahl 16, Llorente 17, Mazzola 43, Gattuso 47 och Maldini 48. Totalt ser det också bra ut. Van Basten ligger 4:a, Llorente 9:a, Raiola 22:a och Nordahl 24:a. Hela den kvartetten bör kunna slåss om finalplatserna, och kanske några till. Det är fyra deltävlingar kvar. Nästa går i Borlänge den 16/12.

Dagens hjälte

Tidigt i morse satte sig Liedholm i bilen för städuppdrag i Falun. Och som han städade. Han nådde en nivå, som möjligen morsan eller Pernilla kommer upp i. Toalettstolen blänkte, kaklet var handputsat, golven var  välsvabbade. Ja, det stod en hänförande doft av Grummes såpa över hela anläggningen. Doften övertrumfade lätt lukten från svettiga matchtröjor. Direkt efter genomfört uppdrag blev det en kopp kaffe och vidare i ilfart till Borlänge för att sätta sig bakom spakarna för lång arbetshelg. Vår klubb har många hjältar. Liedholm är definitivt en av dom.

Trefrontsslag

Det märkliga har inträffat att alla våra tre lag möter Rättvik till helgen. Och dessutom har vi hemmaplan över hela linjen. Alla våra lag kommer direkt från smärtsamma förluster och brinner av revanschbegär. Med andra ord så blir det riktiga publikmatcher både lördag och söndag.