BK Milan obesegrad i ”Nya Hallen”

Våra premiärmatcher är avklarade med hedern i behåll. En vinst och en oavgjord i reservlagsserien.

Den av Sportchefen efterfrågade premiärstriken effektuerades av Gren, och det redan i första slaget. Därigenom har han gjort sig oförgätlig och hans namn kommer för alltid att stå i historieböckerna.

När hyllningarna var avklarade kom matchen mellan U67 och Domnarvet BK B igång. Vårt inspirerade lag tog redan från början kommandot och det blev säker seger med 14-6. Bäst var Llorante vars dunderstrike firade triumfer och han nådde fina 696 och 4 banpoäng. Oscar spelade mycket fint med hjälp av kraftfulla tillrop från ”halva släkten” på läktaren. Han fick ihop 691 och 3 banpoäng. Dessa båda kompletterades förtjänstfullt av Gren och Castello till totalpoängen 2596.

Matchen mellan V75 och Domnarvet BK B blev en verklig ”upp och ner” historia. Efter ledning med 4-1 tappades matchen i serie 2 och 3 och det var underläge 6-9 inför sista. Där kom emellertid Milanandan fram och laget slog i samanhanget otroliga 740 poäng. Ökning från serie 3 med över 200 poäng!

Bäst i matchen var Gabriel med 679 efter en avslutande 200-serie tätt följd av Raiola med 669. Bacchus och Roberto medverkade väl till slutresultatet 10-10 och alla 4 spelarna tog 2 banpoäng var. Totalpoängen 2535.