Dag: 2 maj 2016

Sommartoppen igång

De tre musketörerna Gren, Nordahl och Bacchus tog chansen att komma in på sommartoppen innan storfräsarna hunnit med. I dagens träning slog Nordahl 203, Gren 214 och Bacchus 215.

Gren visade för dagen en otrolig träffsäkerhet gällande strikefickan men fick inte alltid rättvis utdelning. Bacchus resultat 215 uppnåddes på ett ganska remarkabelt sätt. Efter 5 rutor endast 66 poäng men sedan följde 6 raka strikar. Hoppas nu att någon kunnig lägger in våra resultat innan de är passerade. Det är ju roligt att vara med i toppen ibland.

Vandring till Källslätten

På onsdag går vi till Källslätten för att se hur långt våren har kommit.Vi samlas vid scoutstugan i Puttbo kl.10.00.Från Puttbo är det drygt 4 kilometer med till största delen skogsbilväg.Vägbeskrivning = åk Gamla Leksandsvägen förbi Gamla Berget,sväng in vid skylten Nybo åk någon kilometer till scoutgården i Puttbo.Vädret ser ut att kunna bli soligt!

Separationsångest

Vi har många medlemmar som drabbats av separationsångest sedan våra gemensamma tisdagsträningar upphört för säsongen. Träningsbehovet är samtidigt stort. Vi föreslår därför att dom som vill fortsätter tisdagsmötena kl 17, när andan faller på och vädret inte lägger hinder i vägen. Men boka själva. Tänk också på att sommartävlingen har börjat! Vi väntar med spänning på att resultaten ska börja dugga in.