Dag: 24 november 2015

Han kom som en vind….

I kväll fick vi en ny medlem, Anders Borgs, Falun. Han blåste in i klubben klädsamt klädd i rött och svart för testträning. Där stannar superlativerna. Han var nämligen ofin nog att börja med en dubbel och sedan kom även tripplarna slag i slag. Han hade det dåliga omdömet att besegra ett flertal av de etablerade lirarna, trots spel med hallklot och hallskor. Vad gör vi nu åt detta? Jo, nästa träning lottar vi ihop honom med UK-chefen. Det får vara straff nog. Trots allt, varmt välkommen i gänget, Anders!

Kvällens siffror: 14 tränande (tangerat klubbrekord), 23 anmälda till adventskaffet (nytt klubbrekord), 17 anmälda till KM med supé (nytt klubbrekord) och Marta som ställde upp “indianen” 7 gånger på 4 serier (inofficiellt världsrekord).

Oanständiga krav

Den internationella showgrupp, som ska underhålla på adventskaffet, har nu kommit med sin kravlista. Man vill ha fri tillgång till barskåpet. Det är beviljat. Man kräver att samtliga i publiken ska vifta med brinnande cigarettändare, om dom tycker att showen är bra. Om dom tycker att showen är usel, så ska dom också vifta med brinnande cigarettändare. Dom kräver också att deras fruar ska få komma med gratis. Vi har ställt som motkrav att dom i så fall ska ingå i baletten. Fjolårets publikrekord är redan slaget. Just nu är 18 anmälda, inklusive inkallad polis.