Dag: 5 oktober 2015

Miljömedveten sponsor

Bacchus huvudsponsor, Systembolagets vinsektion, meddelar nu i en bulletin att de överväger att ompröva sponsoravtalet. Bolaget kräver att Bacchus öppet och helt utan fusk redovisar sina släpp. Bacchus kommenterar från sitt stambord i Scandics bar: ”Det hela är en storm i ett vinglas, som förresten redan är tomt”.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTD82Lg6grxVZbPRYHvxh8tVB-EulORoGdfjsKo7lecA1OWnMHC8g

 

Maldini tolva

Den första deltävlingen i Dala-Touren i Mora samlade ett stort startfält. Maldini glänste och placerade sig som 12:a. Han verkar sikta in sig på en finalplats även i år. Vi skickade en trupp på 4 spelare. Marta blev 34:a, Honda 46:a och Fabio 67:a. Till nästa deltävling ska vi skicka en ändå större trupp, eller?

Bollgéni kommer

Vi får nu inte slå oss till ro med de framgångar, som vi hittills har uppnått. Nu ser vi framåt mot ännu tuffare utmaningar. Vår chefstränare Bollgéni (i dagligt tal även kallad Bo) kommer därför till träningen i morgon för att justera, korrigera, utveckla eller kanske rent av totalrenovera ditt spel. Du bestämmer själv nivån. Vi kan konstatera vilka framgångar Bo har haft i arbetet med Balotelli, Torres, Gren, Maldini med flera. Du kan bli den nästa lycklige.  Vi spelar utan scorer, åtminstone den första timmen. Passa också på att ta råd beträffande klot, klotskötsel m.m. Kanske vi ska hota klubbrekordet i antalet tränande? Nuvarande rekord är 14.