Dag: 2 oktober 2015

Sponsorbyte

Säkra källor uppger att Leons sponsor Spanska SEAT,bryter kontraktet med omedelbar verkan. Anledningen är skyhöga kostnader för rehabilitering inklusive läkare och fysioterapeut och utebliven produktion i ligan.

På telefon svarar Leon som just kommit hem från Prag att problemet är löst. Tjeckiska SKODA har skrivit kontrakt på ett antal år och Vd Milan Zabrowdski verkar nöjd med artistnamnet Fabio. En klausul som är viktig för underskriften : Tjänstebil Fabia Combi Style TSI Race Blue och fri parkering i alla bowling orter som jag spelar mina matcher. På frågan om Marta byter till Octavia svarar Fabio att Marta behåller sitt artistnamn. ” Det är enklare att skriva Marta i Autografblocken ” säger hon med en glimt i ögat

Kamp mot klockan

Startuppställningen i morgon är just nu ganska oklar. Gren ska idag lägga om såret från ingreppet i tisdags, 7 stygn. Vi hoppas på klartecken. Kakà är feberfri nu på morgonen, men lider fortfarande av elak hosta. Osäkert. Liedholms skoskav oroar också, men han kan kanske spela i sockiplast. På resursbänken sitter en rutinerad Leon och avvaktar kallt. Han har ju varit med förr. Opassande nog är vår klubbläkare på Mallorca och lögar sig. Hans vikarie är lite mer åt cykelreparatörshållet, typ. Och det är ju en viss skillnad. Eller kanske är det inte det?