Dag: 26 augusti 2015

Fortsatta problem för Arne

Efter 4 månaders svår värk har nu Arne äntligen fått tid på lasarettet för en mer ingående undersökning och röntgen i morgon, torsdag. Smärtorna, som började i hälen, har fortsatt uppåt ända till höften. Han har hittills bara fått allt starkare smärtstillande medicin. Vi hoppas att man nu hittar orsaken och att det går att bota på något bra sätt. Arne har lämnat återbud till SPF:s riksmästerskap i Skövde i oktober. Han tror för dagen heller inte på något ligaspel under hösten, men vi klubbkamrater hoppas på snar come-back.

Finslipning

Några gubbar kommer att extraträna i hallen kl 14 i morgon, torsdag, under UK-chefens myndiga överinseende. You´re welcome! Förresten så har jag kommit på ytterligare en formidabel slogan för BK Milan. “Age doesn´t matter, when you´ve got style.”

Spridda iakttagelser vid träningen

Gårdagens träning samlade 20 % fler deltagare än de två tidigare. Bland de 12 var det främst två som glänste med imponerande spel. Både Liedholm och Maldini visade att sommarträningen varit lyckad. I Liedholms fall har nog hans träningssejour i Turkiet spelat viss roll men vad som egentligen ligger bakom Maldinis metamorfos är ännu oklart. Vidare visade Leon gamla takter och om skadefri blir han definitivt som tidigare ett starkt kort i seriespelet. Vårt nyförvärv Totti kom helt otränad med visade att han tänker ge valuta för övergångssumman. Han skall närmast finslipa formen på Island.