Klubbmästarna ställer krav

Honda och Pirlo, som vann KM i stor stil, ställer nu höga krav på klubben. Man kräver att bli givna i A-laget under resten av säsongen och att få åka i egen bil till bortamatcherna. Slutligen begär man också att få egen träningstid för att slippa störningar från mindre begåvade klubbkamrater. Styrelsen ställer sig helt avvisande och meddelar att inga av mästarnas begär kommer att tillfredsställas.

3 svar på ”Klubbmästarna ställer krav

  1. Vill bara i all ödmjukhet påminna styrelsen om att det inte är upp till densamma att avgöra huruvida, åtminstone mina begär kommer att tillfredsställas eller ej. Ej heller anser jag det ohemult att få spela i vårt A-lag då det är det enda lag vi har… Slutligen, när det gäller störningarna från klubbkamrater ter sig dessa som smekningar från en ljum västanfläkt i höjd med ekvatorn jämfört med dessa från de ledande styrelsefigurerna i almänhet, och uk-chefen i synerhet. Men… trots allt… önskas ALLA ett gott slut och en god fortsätning.

  2. Eftersom klubbmästare Honda själv har förklarat sin framgång med att han går en längre promenad före hemmamatcherna så föreslår jag (UK) att han även går till bortamatcherna.

Kommentarer är stängda.